Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Англомовний табір для студентів фізико-технічного ліцею



В інформаційно-ресурсному центрі “Вікно в Америку” Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбувся англомовний табір для студентів та викладачів англійської мови фізико-технічного ліцею міста.

   Час літнього відпочинку та розваг розпочався роботою пришкільних мовних таборів, організованих на базі загальноосвітніх навчальних закладів. Метою заходу було підвищити рівень володіння англійською мовою та заохотити студентів до процесу читання при вивченні іноземних мов. А ще - здобути необхідні мовні навички, наповнити відпочинок веселим та пізнавальним спілкуванням, тим самим забезпечити змістовне дозвілля. Для цього було запрошено волонтерів Корпусу Миру в Україні Томаса Барефута та Роба Грувера, носіїв мови, американців, які проживають і працюють в Івано-Франківську. Вони розповіли учасникам мовного табору про свої рідні міста, штати, про шкільну освіту в США, її культуру, особливості американської англійської мови та багато іншого.

     Людмила Жирик, координатор центру, здійснила екскурс по ресурсах центру «Вікно в Америку», розповіла про розмаїття можливостей для навчання і самоосвіти, які пропонує бібліотека.

     Такий нестандартний формат літнього відпочинку викликав неабиякий інтерес у ліцеїстів. Вони цікавилися книгами до читання англійською та українською мовами - твори сучасних американських авторів, клубами розмовної англійської мови, які діють в центрі, фільмотекою, настільними іграми.

    Щира подяка викладачам англійської мови ліцею Світлані Ониско та Світлані Нагуляк, які дбають про вдосконалення розмовних навичок англійської мови своїх студентів!

 

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка