Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Молодь – енергія душі та розуму



У відділі абонементу діє книжково-інформаційна виставка-імпровізація „Молодь – енергія душі та розуму”, приурочена Дню Молоді.

    Щорічно, в останню неділю червня, відзначається свято – День молоді. З  нагоди свята працівники відділу абонементу запрошують завітати до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, щоб ознайомитися з виставкою „Молодь – енергія душі та розуму”, яка презентується у цьому структурному підрозділі. Виставковий стенд представляє невелику частину книг та періодики із фондів ОУНБ ім. І. Франка, який налічує багато видань про юність та молодість, ці чудові і незабутні етапи в житті кожної людини. Тут Ви зможете ознайомитись та взяти почитати такі книги: „Молодіжні організації ОУН” (1939-1955) О. Іщука, „Молодь  за Україну в об’єднаній Європі та НАТО”,  „Західноукраїнські молодіжні товариства „Сокіл”, „Січ”, „Пласт”, „Луг”” І. Андрухіва,  „Шанси молодості” Д. Добсона, „Поспішайте творити добро” Н. Абросимової, наукове дослідження „Громадянська культура студентської молоді”, збірку світлин „У кольорі молодості” та інші. Періодика на виставці представлена такими молодіжними журналами – „Я студент”, „Однокласник”, „Шо”.
     В такі дні ми не можемо не згадувати тих молодих людей, які віддали життя задля того, щоб нам жилося краще. Читач, переглянувши підбірку видань цієї трагічної тематики, згадає про ті страхіття, які переживаємо всі ми, та пом’яне тих молодих юнаків, які віддали своє життя за Україну. Серед них – наші земляки: Роман Гурик, Ігор Дмитрів, Ігор Ткачук та інші.
       
         Ми молодість – майбутнє України,
                   ми ті, кому довірили життя.
                   Життя своєї власної країни,
                     її надію й віру в майбуття.
                                         Міщук Юлія

Матеріал підготувала    Надія Кожак

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка