Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь у обласному семінарі «Бібліотека і молодь: пошук інноваційної моделі співпраці»



Завідуюча центру електронних засобів інформації (ЦЕЗІ) обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка Люба О.В. взяла участь в обласному семінарі «Бібліотека і молодь: пошук інноваційної моделі співпраці», який відбувся в івано-франківській бібліотеці для юнацтва.

      Учасники семінару представляли 16 централізованих бібліотечних систем області. Відкрили семінар: Корнелюк М.М. – заступник начальника управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації та Шаган С.Я. – директор обласної бібліотеки для юнацтва.
       З метою підвищення фахового рівня бібліотечних працівників, що працюють з юнацтвом Люба О.В. завідувач центру електронних засобів інформації представила презентацію «Новітні послуги сучасної бібліотеки», в якій зосередила увагу на тому, що може користувачам запропонувати сучасна бібліотека на додачу до читання книжок, газет і журналів. Презентувала огляд-перелік нових бібліотечних послуг та  динаміку їх розгортання, адже сучасні технології відкрили й надалі відкриватимуть нові можливості як  для користувачів так і для бібліотечних працівників.   Застосування нових сучасних послуг у бібліотеках -  це початок великої роботи з впровадження та випробування практикою інноваційних підходів до якісних змін у бібліотечній справі, що сприяє формуванню інноваційної культури в бібліотеках та є поштовхом усвідомленого застосування нововведень та стимулювання ділової активності спеціалістів
     На завершення роботи семінару, директор обласної бібліотеки для юнацтва Шаган С.Я. нагородила переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу молодіжної творчості «Наша спадщина». Музичним дарунком для учасників семінару став виступ творчого колективу «Барвінок», в складі Стефанії Капустинської та Галини Бегматюк Навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття.

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка