Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

„Екологічна конституція Землі”



У відділі абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка діє виставка – аксіома під назвою «Екологічна конституція Землі» з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища.

 

Всесвітній день охорони навколишнього середовища відзначається 5 червня. Це свято було засновано Генеральною асамблеєю ООН у 1972 році.

Мета свята - привернути увагу світової спільноти до екологічних проблем та сприяти розумінню того, що основною рушійною силою природоохоронних заходів є людський фактор; дати народам світу можливість активно сприяти стійкому й справедливому розвитку; роз'яснити корисність партнерських відносин, щоб у всіх країн і народів було більш безпечне й благополучне майбутнє.

На виставці представлені видання, ознайомившись з якими, кожен глибше усвідомить, що - ми повинні бути відповідальними споживачами в себе вдома, на подвір'ї, вулиці, в країні й світі; ми спроможні продовжити свою історію, турбуватись про якісні зміни в наших локальних середовищах, - там де ми маємо вплив. Всі ми здатні змінити ситуацію.                                 

Запрошуємо всіх до цікавого та змістовного перегляду.

Пам'ятаймо, що саме від нас залежить наше майбутнє та майбутнє наших дітей! Пам'ятаймо, що Бог із довірою й трепетом вкладає в наші руки Землю як дар, запрошуючи нас творити й захищати життя разом з Ним.

 

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка