Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Навчання у Рівненському центрі підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників культури Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв



З 15 по 19 травня 2017 року завідувач відділу абонементу Оксана Качорак та завідувач відділу літератури з мистецтва Галина Пристай пройшли навчання у Рівненському центрі підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників культури і отримали свідоцтва державного зразка.

  Навчання проводилося висококваліфікованими кадрами за освітньо-професійною програмою підвищення кваліфікації. Тематика курсу «Інноваційні форми роботи у бібліотеці». Слухачам була запропонована лекційно-практична форма викладання. Таке поєднання теорії, практики та наочності надало можливість теоретичні знання закріплювати практично.
  Також слухачі мали можливість відвідати бібліотеки міста Рівного та обмінятися з колегами-бібліотекарями досвідом. А ще: тренінги, круглі столи, флеш-моб, екскурсії культурно-історичними місцями Рівненщини.

  Довідково:
В 1988 р. згідно з наказом № 14 від 08.01.1988 р. Міністерства культури УРСР в Рівному на базі Рівненських обласних курсів підвищення кваліфікації працівників галузі культури і мистецтв створено відокремлений підрозділ - Рівненський факультет Інституту підвищення кваліфікації працівників галузі культури.
  У 1998 р. Інститут реорганізовано в Державну академію керівних кадрів культури і мистецтв (ДАКККіМ), а факультет  - в Рівненський факультет ДАКККіМ. Враховуючи загальнодержавне і міжнародне визнання результатів діяльності ДАКККіМ, її вагомий внесок у розвиток національної освіти і науки, Указом Президента України №13/2010 від 12 січня 2010 року їй надано статус національної (НАКККіМ).
  В 2014 р. Рівненський факультет НАКККіМ реорганізовано у Рівненський центр підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників культури НАКККіМ.   Директор Центру - кандидат педагогічних наук Мохнюк Руслан Степанович.
  На базі Центру проводиться навчання з підвищення фахового рівня, перепідготовка та стажування працівників галузі культури та мистецтв Західного регіону України (Рівненська, Волинська, Львівська, Івано-Франківська, Хмельницька, Чернівецька, Закарпатська, Тернопільська області).  Щороку РЦ ПК та ППК НАКККіМ забезпечує підвищення кваліфікації 1000 слухачів, з них - 500 осіб за державним замовленням Міністерства культури України, майже 50-ти різних категорій спеціалістів і керівного складу системи Міністерства культури України.
  Підвищення кваліфікації здійснюється відповідно до календарного плану, який щорічно затверджується Міністерством культури України.
  До проведення навчань залучаються висококваліфіковані педагогічні кадри, провідні фахівці, керівники та відповідальні працівники в галузі культури і мистецтв Західного регіону України.
Після закінчення курсу слухачі отримують свідоцтва державного зразка.

 

Світлини

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка