Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь у ІІ форумі молодих бібліотекарів



6-7 квітня 2017 року бібліотекар ОУНБ ім. І. Франка Христина Шовкопляс взяла участь у ІІ форумі молодих бібліотекарів „Бібліотека в тренді”, що проходив у м. Києві.

Форум організувала Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації в партнерстві з Міністерством молоді та спорту України, науково-технічною бібліотекою Київського політехнічного інституту ім. І. Сікорського, студентським простором Belka та іншими організаціями.

Відкрив захід заступник Міністра молоді та спорту України О. Й. Ярема. Зі словами привітань виступили також Президент УБА І. Шевченко та директор бібліотеки КПІ О. М. Бруй.

На форум завітали бібліотекарі з усієї країни, а також гості із Румунії, Хорватії, Словенії та Польщі. Вони поділилися досвідом роботи своїх бібліотек та цікавими проектами, новітніми формами роботи бібліотек їхніх країн.

Бібліотекар Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка Христина Шовкопляс також мала нагоду виступити на форумі та розказати про цікаві проекти відділу краєзнавчої літератури головної книгозбірні Прикарпаття.

Також на форумі були присутніми представники львівського видавництва „Ірбіс комікси", керівник відділу розвитку компанії „Антиплагіат" - українського розробника програмного забезпечення Сергій Ткаченко, член Правління ГО „Вікімедіа Україна" Артем Комісаренко, науковий співробітник Державного інституту сімейної та молодіжної політики, координатор програми „Молодіжний працівник" Анна Острікова,  координатор проекту „Розвиток мережі молодіжних центрів в Україні" Олег Слабоспицький.

В рамках заходу його учасники мали екскурсію територією Київського політехнічного інституту та отримали сертифікат про участь у ІІ Форумі молодих бібліотекарів „Бібліотека в тренді".

Програма форуму

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка