Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотека: новий формат послуг



7 квітня 2017 року у відділі літератури іноземними мовами відбувся цикл інформаційних заходів «Бібліотека: новий формат послуг» у співпраці з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та Івано-Франківським коледжем Львівського національного аграрного університету. Обидва заклади є постійними партнерами обласної книгозбірні та частими відвідувачами і організаторами спільних заходів.

Першими гостями стали вчителі німецької та англійської мови шкіл міста і області. Завідувач відділу літератури іноземними мовами Ольга Войтичук ознайомила присутніх з діяльністю структурного підрозділу, презентувала методичні видання, фахову періодику та власну видавничу продукцію на допомогу вчителю іноземної мови. Присутні познайомились із сторінкою у Facebook,  яка пропонує низку корисних ресурсів для вивчення  та викладання іноземних мов, а також висвітлює діяльність відділу. Крім того, гості познайомились з вибраними інтернет-ресурсами, підготовленими працівниками відділу, які стануть у нагоді вчителям при підготовці уроків з використанням інноваційних технологій та інтерактивних методик проведення занять, а також для позакласної роботи.

Великий інтерес викликало знайомство з можливостями та пропозиціями бібліотеки щодо проведення спільних заходів та організації мовних таборів, цікавих квестів та майстер-класів.

Наступними відвідувачами стали студенти коледжу ЛНАУ, які навчаються за спеціальністю «Право». Головний бібліотекар відділу Надія Кушнаренко організувала для гостей справжню експрес-мандрівку бібліотечними фондами. Присутні познайомились з найцікавішими та найоригінальнішими скарбами обласної книгозбірні - енциклопедіями, раритетними виданнями, словниками з колекції мецената Євгена Паранюка.

Цікавим та корисним стало також спілкування щодо важливості вивчення англійської мови, перегляд та обговорення соціального ролика «Мені не потрібна англійська». Оскільки, всі присутні одностайно зійшлись на необхідності володіння іноземною мовою, наступним кроком стало знайомство з вебліографічним покажчиком «Інтернет-ресурси для самостійного вивчення англійської мови». Безперечне зацікавлення викликала у гостей заходу розповідь про діяльність інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку», який впродовж багатьох років діє у бібліотеці та надає можливість всім бажаючим брати участь у цікавих заходах, засіданнях клубу англійської і спілкуватися з носіями мови.

Працівники відділу літератури іноземними мовами висловлюють щиру вдячність за співпрацю методистам Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Кондрат О. І. та Данильєву А. А., а також викладачу англійської мови Івано-Франківського коледжу ЛНАУ Деркевич М.І.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка