Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Навчання комп'ютерної грамотності літніх людей



Ось уже другий рік в Івано-Франківській ОУНБ ім. І. Франка на базі регіонального тренінгового центру діють безкоштовні курси навчання комп'ютерної грамотності літніх людей м. Івано-Франківська. Цими днями пройшло заключне заняття п'ятої групи, яка складалася з громадян, які є постійними відвідувачами Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування.

  Сьогодні бібліотека - це установа, яка приймає активну участь в житті громади міста і надає послуги громадянам, які потребують інформації. Ми намагаємось створити умови та сприяти всебічному розвитку людей похилого віку, реінтегрувати їх в активне життя суспільства, надаємо допомогу в адаптації до сучасних умов життя  шляхом оволодіння новими знаннями, зокрема щодо формування та розвитку навичок використання новітніх технологій, насамперед інформаційних та комунікаційних.

    На курсах навчання комп'ютерної грамотності поважні учасники мали можливість довідатися, як працювати з комп'ютером, отримали доступ до сучасних  технологій, соціальних мереж, формували практичні вміння і навички щодо створення електронної поштової скриньки, спілкування в скайпі, здійснення пошуку в мережі Google. Для літніх людей - це можливість для розширення кола спілкування, саморозвитку та обміну досвідом.

    Директор бібліотеки Бабій Л.В. вручила курсантам сертифікати про успішне завершення навчання. Вона зазначила, що для них є можливість щоденної практики роботи в мережі Інтернет, безкоштовний доступ до якої надається в регіональному тренінговому центрі читачам бібліотеки з 13 до 17 год. (вул. Незалежності, 46).

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка