Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація Наталії Гурницької в обласній бібліотеці



23 лютого 2017 р. відбулася зустріч з львівською письменницею Наталією Гурницькою в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка. Презентація її нової книги «Мелодія кави в тональності сподівання», який є довгоочікуваним продовженням дебютного роману «Мелодія кави у тональності кардамону», організована у рамках туру Україною від Клубу Сімейного Дозвілля.

     Модератор заходу письменниця Адель Станіславська представила львівську гостю, розповіла про свої враження від її першого роману про кохання, одної з найпопулярніших та найуспішніших книжок сучасної української літератури, та запросила до слова Наталю Гурницьку.
     Письменниця поділилася з присутніми своїми роздумами над жіночою долею, перипетіями кохання, яке залишається справжнім почуттям у різних обставинах і у різні часи. І хоч дія роману розгортається у Львові 19-го століття, сьогоднішній читач знайде для себе багато цікавого й повчального, адже кохання є вічним. Пані Наталя розповіла, як для правдивого висвітлення тодішніх умов життя, побуту, моди, вона шукала відповідні книги, дослідження, описи, спогади.
     Учасники зустрічі мали можливість переглянути буктрейлер за мотивами її нової книги та відеоряд картин і портретів того часу, які допомагали зануритися в атмосферу роману.
   Наталя Гурницька відповіла на численні запитання присутніх щодо її нового видання, нюансів письменницької праці, авторського погляду на зображувані події, і, звичайно, своїх творчих планів на майбутнє.
     Усі бажаючі могли одержати автограф та сфотографуватися з улюбленою авторкою.
    Для читачів обласної бібліотеки Наталя Гурницька подарувала свій новий роман з автографом.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка