Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

«Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі»



  Пропонуємо Вашій увазі нову книгу - «Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», яка поповнила фонди обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

  Україна взяла курс на інтеграцію з європейським та світовим співтовариством. «Настав час будувати нову велику країну. Сучасну, високотехнологічну, обороноздатну, конкурентоспроможну». За цих обставин виникають нові можливості для відновлення зростання вітчизняної економіки, в тому числі подальшого розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
  Це зростання визначатиметься широкомасштабним застосуванням у бізнесі новітніх офісних та спеціалізованих систем і технологій, інноваційним підходом до праці, цінністю професійних знань персоналу підприємств, підвищення якості надання послуг для створення комфортних умов життя та відпочинку.
  У підручнику, написаному колективом фахівців, викладено сутність та характеристику інформаційних систем і технологій, практикум розв'язання задач на платформі сучасного програмного забезпечення, як Мicrosoft Office, OPERA Enterprise Solution, 1C: Підприємництво 8.2, Амадеус, Галілео, які застосовуються на підприємствах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і популярні серед широкого кола користувачів.
  Навчальний посібник розрахований для студентів, які навчаються за такими спеціальностями: Готельно-ресторанна справа; Туризм; Менеджмент; Облік і оподаткування вищих навчальних закладів; Комп'ютерні науки та інформаційні технології; Інженерія програмного забезпечення. Він буде також корисний для викладачів і фахівців підприємств готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
  Завітавши до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка у відділ економіко-виробничої літератури, Ви зможете більш детально ознайомитись з виданням, яке пропонується Вашій увазі:
  Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі / М. М. Скопень, М. К. Сукач, О. П. Будя [та ін. ; за ред. : М. К. Сукача, М. М. Скопеня]. - Київ : Ліра-К, 2017. - 763 с. 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка