Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інформаційний захід для студентів Коледжу ресторанного сервісу і туризму



6 грудня 2016 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбувся інформаційний захід для студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій «Освітні послуги обласної книгозбірні на допомогу у вивченні іноземних мов».

Колектив коледжу має великі напрацювання в царині міжнародної співпраці, вирішує питання підвищення професійної майстерності викладачів, майстрів виробничого навчання та учнів училища шляхом вивчення закордонного досвіду та залучення до співпраці іноземних організацій у сфері готельно-ресторанного бізнесу та знаходиться в постійному пошуку з метою розширення кола міжнародних партнерів.  В рамках міжнародної співпраці Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ із Асоціацією німецько-української співдружності випускники навчального закладу мають можливість поїхати на  навчання у Німеччину, щоб удосконалювати свої професійні знання та навички в сучасних готельно-ресторанних закладах Берліна, налагоджена  співпраця з освітніми закладами Малопольського воєводства, Школою господарчою м. Жешува, коледж є учасником багатьох міжнародних проектів з обміну професійним досвідом.

Зрозуміло, що перед студентами коледжу відкриваються чудові можливості для навчання та стажування за кордоном, а, отже, існує необхідність в удосконаленні володіння іноземними мовами.

В рамках заходу молоді люди ознайомились з діяльністю обласної книгозбірні, інформаційними та освітніми послугами і продуктами, які бібліотека пропонує своїм користувачам, фондами відділу літератури іноземними мовами. Увазі присутніх була презентована книжкова виставка іншомовних видань, які висвітлюють теми готельного бізнесу та туристичного обслуговування. Також студенти ознайомились з інформаційним простором бібліотеки в Інтернет-середовищі, а саме з сайтом книгозбірні та з сторінкою відділу літератури іноземними мовами у соціальній мережі Facebook.  Велике зацікавлення у присутніх викликало знайомство з вебліографічним покажчиком «Інтернет-ресурси для самостійного вивчення англійської мови», який виданий відділом на підтримку проведення Року англійської мови в Україні. Корисною стала також інформація, яка поширюється на сторінці відділу у Facebook, а саме ресурси для вивчення англійської та німецької мов та повідомлення про можливості навчання та стажування за кордоном.

Працівники відділу висловлюють щиру вдячність викладачу німецької мови Панкіній Н. М. та викладачу англійської мови Плитус І. Г. за популяризацію діяльності обласної книгозбірні та залучення  нових користувачів до читацького активу відділу літератури іноземними мовами.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка