Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

„Представлення поліцейського екіпажу”



26 жовтня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулося "Представлення поліцейського екіпажу" в рамках програми ПОЛІС (Поліція і Спільнота).

Дана програма є частиною проекту „Залучення громадськості до реформ". Проект виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в партнерстві  з  Міністерством Внутрішніх Справ України, Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) за фінансової підтримки  Відділу з правоохоронних питань (INL) Посольства США. Програма має на меті вибудувати плідну співпрацю між поліцією та тими, для кого вона працює і кого захищає, зокрема шляхом організації зустрічей представників місцевої поліції та громадськості на базі бібліотек та інших публічних платформ. Цей захід є вже другим запланованим міроприємством в бібліотеці в рамках даного проекту.

 Захід відбувся у формі „живої бібліотеки", де „книгами" були патрульні поліцейські. „Читаючі" шляхом запитань намагалися дослідити свою книгу. Після спілкування всі мали унікальну можливість безпосередньо познайомитись із поліцейським авто, внутрішнім устаткуванням салону та його спеціальним оснащенням.

Усі присутні мали можливість неформально поспілкуватись із поліцейськими та задати питання, які їх цікавили.

 

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка