Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Мистецькі дебати у рамках Арт-центру „Територія творчої свободи”



19 жовтня 2016 року працівники відділу літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка у співпраці із старшим викладачем Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Іриною Костюк провели для студентів першого курсу мистецькі дебати.

  Кожен захід в рамках Арт-центру «Мистецька академія» є неповторним та різнопланового формату. Сьогодення вимагає від фахівців бібліотеки якісно нового підходу до своєї діяльності. У роботі з молоддю працівники відділу літератури з мистецтва постійно перебувають у творчому пошуку, прагнучи створити умови для самореалізації, їхнього спілкування, поповнення інформаційного багажу, повноцінного проведення дозвілля.
  Намагається цілеспрямовано впливати на духовний розвиток молодих людей, прищеплювати повагу до загальнолюдських цінностей, формувати гармонійну особистість і старший викладач Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника  Ірина Юріївна Костюк, яка є наставником для студентів першого курсу спеціальності «Дизайн середовища». В наш час бібліотека, як ніколи, стає для молоді місцем проведення дозвілля, спілкування, допомагає їй розкрити свої здібності, об'єднує захоплених якимсь видом творчості, - наголосила Ірина Костюк.
  Завдяки мистецьким дебатам студенти мали можливість отримати відповідь на ті запитання, які їх цікавили. Галина Пристай, завідувач відділу літератури з мистецтва, дала відповідь про послуги книгозбірні та відділу, діяльність осередків спілкування «Арт-центру» та «Етно-центру» тощо.
   Найсвітліші почуття в серцях студентів залишило виконання творів на власні вірші під супровід гітари Ірини Костюк. Також, зачарували присутніх своїм співом Святослава Малевич, Олеся Мисяк та Василь Черняк.
  Програма заходу була насиченою: екскурсія бібліотекою; перегляд слайд-презентацій „Розмаїтий мистецький дивосвіт" та „Бібліотека для сучасного читача"; книжкових виставок; експозиції графічних полотен Олега Чуйка; міні-експозиції робіт Дмитра Сивака та жвавого обговорення результативності зустрічі.

 

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка