Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація книжки Олександра Сича в обласній бібліотеці



25 жовтня 2016 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбулася презентація книги голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича «В уряді камікадзе» про його роботу на посаді віце-прем’єр-міністра у лютому-листопаді 2014 р. У своїх есе автор розповідає про досвід, набутий у першому після Революції Гідності уряді України. До видання також увійшла низка інтерв’ю високого посадовця різним засобам масової інформації.

«Мені здається, справедливість мала б

бути стержневою, рушійною, а чи, як

кажуть, наріжною категорією принципів

                                                                             громадсько-політичного життя».

                                                                                                   О. Сич «В уряді камікадзе»

Презентацію книжки розпочала директор обласної бібліотеки Людмила Бабій, яка запросила присутніх до обговорення нового видання кандидата історичних наук, голови обласної ради Олександра Сича, зауваживши, що працівники ОУНБ ім. І. Франка підготували виставку друкованого доробку автора з фондів бібліотеки.

Модератор зустрічі - професор Сергій Адамович представив гостям  О.М. Сича, який, як політик за покликанням, не тільки був і є сьогодні активним учасником багатьох важливих подій сучасності, а й як історик за освітою досліджує процеси управління українською державою в умовах нестабільності та реформування. Аналізуючи нове видання Олександра Сича, Сергій Адамович зауважив, що  це не просто книжка есеїв, роздумів, це те, що наболіло автора. І це важлива книжка з точки зору новітньої історії.

Про значення книги Олександра Сича для молодих управлінців, його неоціненний досвід, викладений у простій і блискучій публіцистичній формі, говорили Дмитро Дзвінчук, Ігор Дебенко, доцент Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника Лілія Щербін, депутат обласної ради Оксана Тебешевська. Усі вони відзначали, що книга написана цікаво, легко,   та з гумором.

«Це без перебільшення черговий творчий здобуток. Олександр Максимович є блискучим публіцистом,  має свій неповторний стиль його книги читаються захопливо, легко, невимушено.  Щодо самої книги: вона відкриває ту завісу, ті внутрішні пружини неефективного державного управління, яке і досі присутнє в Україні»,- висловився один з перших читачів книги кандидат наук з держуправління, доктор наук Дмитро Дзвінчук. 

Директор івано-франківського видавництва «Лілея-НВ», яке й надрукувало презентовану книгу, Василь Іваночко розповів про спільне пластунське минуле та поділився проблемами книговидання в Україні, якими безпосередньо багато займався на своїй посаді О.Сич.

Своїми спогадами про будні служби віце-прем'єра у 2014 році поділився Сергій Федорців, нині депутат івано-франківської обласної ради.

Олександр Максимович розповідав присутнім як йому, націоналістові з ВО «Свобода», працювалося в Кабінеті Міністрів, про роботу над виданням, зачитував найважливіші, на його думку, уривки з написаного.

На завершення презентації усі бажаючі могли придбати книгу та отримати автограф, а декілька її примірників автор подарував читачам обласної бібліотеки.

 

Голова Івано-Франківської облради розповів, як працював "В уряді камікадзе" (фото)

http://pravda.if.ua/news-108623.html

Олександр Сич розповів франківцям, як працював "В уряді камікадзе"

http://gk-press.if.ua/oleksandr-sych-rozpoviv-frankivtsyam-yak-pratsyuvav-v-uryadi-kamikadze/

Не мемуари, а осмислення досвіду. Олександр Сич у книзі розповів, як йому працювалось в «уряді камікадзе»

http://www.blitz.if.ua/news/ne-memuary-a-osmyslennya-dosvidu-oleksandr-sych-u-knyzi-rozpoviv-yak-yomu-pracyuvalos-v-uryadi-kamikadze.html

"Це осмислення досвіду": Олександр Сич презентував книгу про свою роботу в уряді "камікадзе" (ФОТО)

http://www.galka.if.ua/tse-osmislennya-dosvidu-oleksandr-sich-prezentuvav-knigu-pro-svoyu-robotu-v-uryadi-kamikadze-foto/

 

 

Оновлено 24-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка