Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Круглий стіл з нагоди Дня незалежності



26 серпня 2016 р. в рамках Центру правової інформації обласної бібліотеки спільно з Головним управлінням юстиції в Івано-Франківській області відбувся круглий стіл, присвячений 25-й річниці Незалежності України.

  У засіданні взяли участь спеціалісти Головного управління юстиції в Івано-Франківській області Вінтоняк М.Г., Кружинська Л.В., працівники бібліотеки, користувачі.

  Серед питань, що розглядались, особливу увагу було звернуто  на організацію правової безоплатної допомоги населенню, право на яку гарантовано Конституцією Незалежної України. У виступах була дана оцінка досягнень і викликів у сфері забезпечення якості надання безоплатної правової допомоги в системі правосуддя на національному та міжнародному рівнях. Підкреслено, що згідно із Постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2016 року № 99 «Про реформування територіальних органів Міністерства юстиції та розвитку системи безоплатної правової допомоги» з 1 вересня 2016 р. в кожному районі області розпочнуть роботу Бюро правової допомоги, метою діяльності яких є формування в Україні ефективної системи безоплатної правової допомоги, забезпечення її доступності та якості. Право на безоплатну правову допомогу мають громадяни України, іноземці, особи без громадянства, у тому числі біженці чи особи, які потребують додаткового захисту.
Про завдання, які виконуватимуть новостворені бюро, їхнє розташування, графік роботи, послуги, які там надаватимуть, та особливості відбору працівників бюро, детально розповіли спеціалісти управління.
  Бібліотечні працівники познайомили користувачів з інформаційними ресурсами бібліотеки та діяльністю Центру правової інформації.

 

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка