Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Лариса Шрагіна «15 табу для мамусь і татусів, або Батьківські помилки з любов`ю до дітей»



Пропонуємо Вашій увазі книгу Лариси Шрагіної «15 табу для мамусь і татусів, або Батьківські помилки з любов`ю до дітей», яка нещодавно поповнила книжкові фонди відділу загального читального залу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Лариса Шрагіна - кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціальної та прикладної психології Одеського національного університету. Десять років працювала практичним психологом в навчально-виховному комплексі «дитячий садок-школа». Автор близько ста наукових статей та книжок «Логіка уяви», «Технологія розвитку креативності», співавтор навчального посібника «Технологія творчого мислення».

У книзі Л. Шрагіної «15 табу для мамусь і татусів, або Батьківські помилки з любов'ю до дітей» йдеться про те, як уникнути прикрих помилок у вихованні, про табу для батьків у спілкуванні зі своїми дітьми.

Чому діти не завжди поводяться так, як нам хочеться? Чому їхня поведінка нас дратує? Чому вони часто чинять нам на зло? Чи цілком усвідомлюють такі свої вчинки? Якими внутрішніми мотивами і причинами керуються?

Відповіді на ці запитання - чи не найболючіші для нас, батьків. Але варто пам'ятати: вони, наші діти, не народжуються противниками, грубими, зухвалими, деспотичними чи егоїстичними. Вони стають такими, якщо ці риси за певних обставин у спілкуванні з іншими людьми допомагають їм домогтися бажаного.

Більш детально ознайомитись з презентованою книгою та дізнатися про 15 табу для батьків у вихованні дітей можна, завітавши до відділу загального читального залу нашої книгозбірні.

Тож чекаємо на зустріч з Вами.

Шрагіна Л. 15 табу для мамусь та татусів, або Батьківські помилки з любов'ю до дітей / Лариса Шрагіна. - Львів : Вид-во Старого Лева, 2016. - 144 с. - (Серія «Школа мудрих батьків»)

 

Оновлено 23-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка