Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

На хвилях молодості



У відділі абонементу ОУНБ ім. І. Франка діє книжково-інформаційна виставка „На хвилях молодості”, приурочена Дню Молоді. Цьогоріч це свято відзначатимемо 26 червня.

Відділ абонементу налічує багато видань про юність та молодість - ці чудові і незабутні етапи в житті кожної людини. Книжкова виставка „На хвилях молодості" представляє невелику їх частинку. Тут Ви зможете ознайомитись та взяти почитати такі книги: „Українська звитяга та мужність : хрестоматія військово-патріотичного виховання української молоді", „Пласт у Станиславові та Івано-Франківську" із серії „Моє місто", „Формування навичок ефективної політичної участі молоді: технології психологічного супроводу", „Шанси молодості" Д. Добсона, „Поспішайте творити добро" Н. Абросимової, наукове дослідження „Громадянська культура студентської молоді", збірку світлин „У кольорі молодості".
    Виставка також представляє підбірку художніх книг, якими захоплюється молодь. Це книги П. Коельо, С. Жадана, М. Леві, І. Роздобудько, Х. Муракамі, О. Памука, О. Забужко, Ф. Бегбедера та інших сучасних письменників. Також цікавими  для читачів будуть періодичні видання - молодіжні журнали „Однокласник", „Я, студент", український оглядовий журнал майбутнього „Наука та інновації", епатажний журнал в книжковому переплеті „Шо", а також „Leif", „Світогляд" та інші.
    Тож запрошуємо завітати до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, щоб ознайомитися з пропонованою виставкою і, завдяки їй заглибитись в такий заманливий час молодості - час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізацій найсміливіших ідей.
    А ще з нагоди свята ми, працівники відділу абонементу, хочемо сказати, що ми горді за наших молодих читачів - патріотичних, відданих, розумних, гордих, чесних і побажати усім молодим міцного здоров'я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних креативних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа і тіло. 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка