Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Ірина Сеник „Метелики спогадів. Спогади і взори до вишивання”



Відкрийте для себе тернисті стежинки долі Героїні Світу, майстрині-вишивальниці Ірини Сеник. Завітайте до фонду відділу літератури з мистецтва для ознайомлення із новим виданням „Метелики спогадів. Спогади і взори до вишивання”, яка здатна зарядити тіло нестримною любов’ю до життя.

  Ірина Сеник - поетеса і політв'язень, Почесний Громадянин Борислава і Львова, відома ексклюзивна вишивальниця, автор цілої низки високохудожніх поетичних творів, яка через довгі роки тюрем та заслання, підбираючи шматки тканини, роздобуваючи неймовірними зусиллями нитки і голки створила цілий світ власних авторських неповторних узорів, започаткувавши свою техніку вишивання.
  Її талант - це, без сумніву, унікальний талант українського походження, бо творчі роботи майстрині створені на основі кращих зразків української народної вишивки минулих століть.
  Нині її роботи облетіли увесь світ, дивуючи планету. Це спеціальні фотоальбоми, виставки, численні публікації у мистецьких журналах і періодиці.
  "Метелики спогадів" Ірини Сеник - це тернистий килим її життя. Тут усе напоказ - від брудної білизни до високих надхмарних устремлінь.
Цей рукопис спогадів спрямований у майбутнє і адресований найперше тим, хто про неблизькі часи сталінських таборів, заслань та тюрем ледь нечуваний. А пам'ятати треба - обов'язково і неодмінно, бо це - терниста історія українського народу.
  Завітайте до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка для ознайомлення із книгою-сповіддю Ірини Сеник.

Сеник І. Метелики спогадів. Спогади і взори до вишивання / І. Сеник. - Л.  : Мс, 2003. ¬- 288 с. : іл.

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка